Line-x poliurea bevonat szóró gép, csónak- és platófelújítás poliurea bevonattal

Hallott róla, hogy feltaláltak egy fantasztikus technológiát, ami a tárgyakat törhetetlenné és elképesztően erősség teszi? Ez a LINE-X bevonat, amivel bevonva azokban szinte lehetetlen kárt okozni.
Először egy pick-up platóján próbálták ki, a festék megszáradása után baseball ütővel püfölték, de egy karcolást sem tudtak ejteni rajta. Később hétköznapi tárgyakon is kipróbálták, és megállapították, hogy a polikarbamid bevonat olyan erős, hogy még a tojás sem törik össze, amit lefújtak ezzel a különleges festékkel. Természetesen a cél nem tojások törhetetlenné tétele, hiszen azóta elsősorban korrózióvédelemre és tartós igénybevételnek kitett eszközök megóvására használják. Elég körülnéznie a lakásban, ha kopásálló, az időjárás viszontagságainak ellenálló bevonatra van szükség, bárhol találkozhatunk a poliurea bevonat jellemzően szürke ötven árnyalatának valamelyikével.
A line-x poliurea bevonat két különleges komponensű folyadék összekeverésével készül. A felhordott anyag egy különleges műanyag réteget képez, ezáltal sokkal erősebb felületet alkot, mint a hagyományos festék-rendszerek. A poliurea anyagokat általában szórható formában használják, de ezen kívül kenhető, vagy injektálható formában is lehetséges alkalmazni. Nagy fizikai ellenálló képessége miatt extrém igénybevételű felületeken is alkalmazható, mint pl. járművek golyóállóvá tétele.
Telephelyünkön vállaljuk bármilyen eszköz vagy gép lefestését ezzel a fantasztikus buldog bevonattal.
Az általunk - vagyis a MagnumTech Kft által - forgalmazott olcsó poliurea-bevonat készítő szórógépeket a webáruházunkban rendelheti meg, amellyel biztos jövedelemre és állandó ügyfélkörre tehet szert. A line-x bevonat további előnyei: kopásálló, esztétikus, vízálló, így akár magasnyomású mosóval is tisztítható. Egyik kedvenc felhasználási területünk csónaktestek védelme, mert így tökéletesen vízzáró és ütésálló hajótestet kap, ami bizony jól jön a köves partokon való kikötéseknél, vagy esetleg a mólóhoz való ütközéseknél.

Kattints a leírásban szereplő weboldalra és ha tetszett akkor térj vissza hozzánk és értékeld: Line-x poliurea bevonat szóró gép, csónak- és platófelújítás poliurea bevonattal, és ha nem éppen ezt kerested akkor nézd meg az azonos kategóriájú oldalainkat is: Szervíz

poliureabevonat.hu
0
0.0/5 értékelés 0 szavazatból
0
2023-04-03

Cég információ: Line-x poliurea bevonat szóró gép, csónak- és platófelújítás poliurea bevonattal

Dózsa Gy. út 145.
6346
Sükösd
magyar
30/578-9374

Hasonló oldalak: Line-x poliurea bevonat szóró gép, csónak- és platófelújítás poliurea bevonattal

Konyhagépdoki
A konyhagépdoki márkafüggetlen szervízként 25 éves szakmai tapasztalattal vállalja bármilyen fajtájú és évjáratú elektromos és gázos nagykonyhai, ipari, vendéglátóipari és...
 
Powered by Ingyenes Magyar cégkatalógus © 2007 - 2023    Generated in 0.088 Queries: 8    Kapcsolat    Hírlevél