Betonvágás,betonbontás,betonfúrás

A cég beton, tégla és vasbetonszerkezetek gyémántszerszámos bontásával,fúrásával és vágásával foglakozik több mint húsz éve. A munkálatokat munkatársaink korszerű gépekkel és gyémántszemcsés szerszámokkal végzik. A cég fő tevékenységei: betonvágás,betonfúrás,betonbontás.
A hagyományos bontás nem minden helyen használható statikai szempontból.Ezért a betonfúrás,betonvágás,betonbontás, ez az a három módszer ami szóba jöhet.
A gyémántszerszámos megmunkálás előnyei:rövidebb kivitelezési idő, kevesebb zaj és por,kevesebb dinamikus rezgés ami károsíthatja a megmaradó szerkezeteket.A vágott és fúrt felületek simák ezért a legtöbb esetben nem igényelnek utólagos javítást.


Kattints a leírásban szereplő weboldalra és ha tetszett akkor térj vissza hozzánk és értékeld: Betonvágás,betonbontás,betonfúrás, és ha nem éppen ezt kerested akkor nézd meg az azonos kategóriájú oldalainkat is: Egyéb cégek

www.kishadzsi.hu
9
0.0/5 értékelés 0 szavazatból
0
2016-06-07
Betonvágás,betonbontás,betonfúrás

Hasonló oldalak: Betonvágás,betonbontás,betonfúrás

Csapatépítés
A Bootcamp Kft egy csapatépítéssel foglalkozó,csapatépítő tréningcég.Magyarország egyik legnagyobb tapasztalattal rendelkező és egyik leghozzáértőbb cége az adott...
 
Powered by Ingyenes Magyar cégkatalógus © 2007 - 2015    Generated in 0.018 Queries: 8    Kapcsolat    Hírlevél